Dr. Cristina Radulescu

Dr. Cristina Radulescu

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

164 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Radulescu

Dr. Cristina Radulescu este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.

Dr. Cristina-Ramona Rădulescu

Medic specialist cardiologie si cardiologie pediatrica, certificare europeană ecografie în boli cardiace congenitale

Doctor în ştiinte medicale

Membră a Societătii Române de Cardiologie, a Societătii Europene de Cardiologie (ESC) şi a Asociatiei Europene de Cardiologie Pediatrică şi Congenitală (AEPC). Având experientă atât în patologia cardiovasculară a adultului, cât şi a copilului, Dr. Cristina Rădulescu a efectuat, printr-o bursă a ESC, un an de pregătire în Marea Britanie, într-un centru terţiar de evaluare şi tratament a pacientilor cu boală cardiacă congenitală. Domenii de interes: cardiomiopatii, cardiologie sportivă, boli cardiace congenitale.

Activează în cadrul SPITALULUI CLINIC DE COPII „DR. VICTOR GOMOIU”


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 385 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 650 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 650 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG copii 650 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 650 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 385 lei (programare)
Consultatie cardiologie copil 385 lei (programare)
Control cardiologie copil 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 365 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 365 lei (programare)
EKG cu interpretare 100 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Radulescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.