Cristina Radulescu

Cristina Radulescu

Doctor în stiinte medicale, Cardiologie

★★★★★
5.00(1 rating)

2129 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Cristina Radulescu

Cristina Radulescu este Doctor în stiinte medicale, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Medic specialist cardiologie si cardiologie pediatrica, certificare europeană ecografie în boli cardiace congenitale
Doctor în ştiinte medicale
Membră a Societătii Române de Cardiologie, a Societătii Europene de Cardiologie (ESC) şi a Asociatiei Europene de Cardiologie Pediatrică şi Congenitală (AEPC). Având experientă atât în patologia cardiovasculară a adultului, cât şi a copilului, Dr. Cristina Rădulescu a efectuat, printr-o bursă a ESC, un an de pregătire în Marea Britanie, într-un centru terţiar de evaluare şi tratament a pacientilor cu boală cardiacă congenitală. Domenii de interes: cardiomiopatii, cardiologie sportivă, boli cardiace congenitale.
Activează în cadrul SPITALULUI CLINIC DE COPII „DR. VICTOR GOMOIU”


Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 440 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG copii 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie copii 790 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 440 lei (programare)
Consultatie cardiologie copil 440 lei (programare)
Control cardiologie copil(dupa consult) 265 lei (programare)
Ecografie cardiaca 440 lei (programare)
Ecografie cardiaca copii 440 lei (programare)
EKG cu interpretare 150 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 150 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Cristina Radulescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Daria Alexia Dragu a acordat 5
★★★★★
20.07.2022
Foarte mulțumită! Recomand!