Dr. Cristina Romanescu

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
(0 rating-uri)

353 vizualizari

111 programari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Romanescu

Medicul Dr. Cristina Romanescu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1. Medicul Dr. Cristina Romanescu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Policlinica Sala Palatului

Servicii disponibile

Colposcopie 90 lei lei (programare)
Consultatie (+analize sange gratuit) 90 lei lei (programare)
Consultatie ginecologica 90 lei lei (programare)
Consultatie senologica (mamara) 90 lei lei (programare)
Control (in interval de 30 de zile) 45 lei lei (programare)
Ecografie transvaginala 90 lei lei (programare)

Informatii clinica

Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.