Dr. Cristina Stefan

Dr. Cristina Stefan

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

11331 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristina Stefan

Dr. Cristina Stefan este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1. Medic specialist cardiologie, competen?ă în ecocardiografie transtoracică ?i competen?ă în ecocardiografie transesofagiană ?i tehnici speciale Absolvent al Universitătii de Medicină ?i Farmacie „Carol Davila” Bucuresti. Membru al Societătii Române de Cardiologie, al Societătii Europene de Imagistică Cardiovasculară si al Societătii Europene de Cardiologie. Activitate stiintifică: participări cu lucrări stiintifice la numeroase congrese si în publicatii de specialitate nationale si internationale. Investigatii oferite: Consultatie cardiologie + EKG Control cardiologie Test EKG de effort Ecografii Doppler cord EKG cu interpretare Montare/interpretare Holter EKG 24h Montare/interpretare Holter EKG 48h Montare/interpretare Holter EKG 72h Montare/interpretare Holter tensiune Montare/interpretare Holter tensiune+ SpO2 Monitorizare EKG de lungă durată Masurarea rigiditatătii arteriale Indice gleznă/brat

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 350 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG 580 lei (programare)
Consultatie cardiologie + ecocardiografie + EKG + Pulsoximetrie 580 lei (programare)
Consultatie cardiologie + EKG 350 lei (programare)
Control cardiologie 150 lei (programare)
Ecografie cardiaca 300 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 100 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 330 lei (programare)
Monitorizare holter TA 290 lei (programare)
Pachet cardiologie 580 lei (programare)
Test de efort 390 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald

“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Dr. Cristina Stefan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.