Cristina Tirziu

Cristina Tirziu

Doctor în stiinte medicale, Ecografie

★★★★★

2362 vizualizari

Centrul Medical Emerald , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1 (vezi harta)

Despre Cristina Tirziu

Cristina Tirziu este Doctor în stiinte medicale, Ecografie in cadrul Centrul Medical Emerald, BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.
Dr. Cristina Manuela Tîrziu
Medic Primar Medicină Internă si Specialist Cardiologie

Doctor în medicină. Competentă în ecografie generală, ecocardiografie Doppler si ecografie Doppler vasculară. Medic în cadrul Spitalului Clinic de Urgentă Floreasca Bucuresti

Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 400 lei (programare)
Ecografie abdomen inferior sau superior 250 lei (programare)
Ecografie Doppler artere + vene membre inferioare bilateral 720 lei (programare)
Ecografie Doppler artere bilateral 500 lei (programare)
Ecografie Doppler artere unilateral 320 lei (programare)
Ecografie Doppler venos bilateral 500 lei (programare)
Ecografie Doppler venos unilateral 320 lei (programare)
Ecografie pelvis 250 lei (programare)
Ecografie tiroida 220 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Emerald


“Afli. Intelegi. Alegi.” Emerald este un centru medical integrat, certificat ISO Lloyd’s și autorizat pentru derulare studii clinice, ce își propune să abordeze în mod unitar toate etapele îngrjirilor medicale, de la prevenție la diagnostic, tratament și urmărire medicală. Centrul medical Emerald oferă consultații medicale de specialitate și investigații IRM acoperind o gamă largă de afecțiuni din domeniile cardiologiei și neurologiei. 

Alături de un diagnostic clinic de calitate oferit de specialiști cardiologi, neurologi și radiologi, pacienții ce se adresează centrului Emerald beneficiază de proceduri medicale dedicate (test de efort, Holter ECG și tensional, evaluarea rigidității arteriale, ecografie cardiacă și vasculară Doppler etc.), precum și de investigații IRM neurologice, vasculare și de cord la cele mai înalte standarde disponibile actualmente. 

Examenele IRM sunt realizate pe un aparat nou, de ultimă generație, special echipat pentru a oferi totalitatea opțiunilor în explorările cardio-vasculare și neurologice (cerebrale și de coloană vertebrală). Întregul nostru personal vă va fi alături pe parcursul diagnosticului, tratamentului și urmăririi evoluției dumneavoastră medicale. De asemenea, medicii noștri vă pot oferi explicațiile medicale și în limbi străine, precum engleză, franceză, italiană, arabă, greacă.

Parerile pacientilor despre Cristina Tirziu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.