Dr. Cristina_Cardiologie Nicolae

Dr. Cristina_Cardiologie Nicolae

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1136 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Cristina_Cardiologie Nicolae

Dr. Cristina_Cardiologie Nicolae este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Cristina_Cardiologie Nicolae este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 285 lei (programare)
Control cardiologie 175 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Cristina_Cardiologie Nicolae

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
02.04.2021
Organizare buna, fara aglomeratii. Indrumare buna. Totul a mers rapid. Am fost multumita.

Cornelia Popescu a acordat 5
★★★★★
22.01.2021
Dna doctor este extrem de amabila, foarte atenta la detalii, asculta cu calm si cu rabdare. Sunt foarte mulțumită cum a decurs consultatia si de tratamentul prescris. Un adevarat profesionist !!! Multumesc !!!

Liliana Lupes a acordat 5
★★★★★
21.12.2020
Medic atent, care acorda atenție pacientului și afectiunii acestuia.

Iustinian Cruceanu a acordat 5
★★★★★
17.11.2021