Dr. Daciana Nestian

Dr. Daciana Nestian

Medic Specialist, Oftalmologie

★★★★★
(0 rating-uri)

7 vizualizari

Primed , BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Daciana Nestian

Dr. Daciana Nestian este Medic Specialist, Oftalmologie in cadrul Primed, BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie oftalmologie + prescriere ochelari 280 lei (programare)
Consultatie oftalmologie adulti 180 lei (programare)
Control oftalmologie adulti 100 lei (programare)
Prescriere ochelari 100 lei (programare)
Referat oftalmologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Primed

Pentru noi cei de la PriMed sănătatea ta contează. De aceea avem tehnologii noi, echipamente performante, asistență medicală specializată și nu în ultimul rând o echipă de încredere.

Încă de la înființare ne-am propus să oferim unui public larg posibilitatea de a accesa servicii medicale de calitate superioară celor oferite de Stat, la costuri 0 pentru pacient sau la prețuri accesibile nivelului mediu de venit din România

Atunci când ne alegi, fii sigur că vei beneficia de investigații complete, profesioniste și la cele mai înalte standarde.

Suntem în pas cu tehnologia, astfel că folosim cea mai nouă și performantă aparatură pentru realizarea analizelor, investigațiilor și tratamentelor medicale.

Totodată, ne adaptăm rapid momentului, de anul acesta oferind și consultații ONLINE, atât de necesare și importante în contextul panedmiei Covid-19

Clinica PRIMED îți oferă consultații, investigații, ecografii, analize de laborator, dermatocosmetică.

Pacientul este prioritatea noastră numărul 1, așadar punem mare accent pe comunicarea atentă și permanentă cu acesta, pe obținerea feedback-ului și răspunsul imediat.

Clinica noastră este localizată pe Bulevardul Dinicu Golescu nr.10, București.


Parerile pacientilor despre Dr. Daciana Nestian

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.