Daia Iliescu Elena Sinziana

Daia Iliescu Elena Sinziana

Doctor în stiinte medicale, Reumatologie

★★★★★

1869 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Daia Iliescu Elena Sinziana

Daia Iliescu Elena Sinziana este Doctor în stiinte medicale, Reumatologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Sinziana Daia-Iliescu este absolventa Universităţii de Medicină ?i Farmacie “Carol Davila” din Bucureşti, având dublă specializare în reumatologie ?i medicina interna. Deţine titlul de doctor în Ştiinte Medicale si este asistent universitar în cadrul Disciplinei de Medicina interna si Reumatologie, a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucure?ti.

Domeniul sau de activitate vizeaza diagnosticul si  tratamentul bolilor reumatice inflamatorii–poliartrita rheumatoida, spondiloartrite, LES, sindrom Sjogren, vasculite sistemice, a  artropatiilor metabolice (guta, condrocalcinoza) ca si a patologiei articulare degenerative (artroza periferice, spondilodiscartroze) . Un alt domeniu de interes este reprezentat de manifestarile reumatice in alte boli (infectiile hepatitice, boli endocrine, neurologice).

Asociaza o bogată activitate ?tiin?ifică publicând in reviste de specialitate si participand activ la manifestari stiintifice, ca si la multiple studii clinice.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Daia Iliescu Elena Sinziana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.