Dr. Dan Alexandru Niculescu

Dr. Dan Alexandru Niculescu

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
(0 rating-uri)

886 vizualizari

Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Dan Alexandru Niculescu

Dr. Dan Alexandru Niculescu este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Mediplus , BUCURESTI, Str. Nicolae Caramfil Nr.75, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie endocrinologie 240 lei (programare)
Consultatie endocrinologie + ecografie tiroida 350 lei (programare)
Control endocrinologie 100 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)

Informatii clinica: Mediplus

Mediplus este un centru de excelență în sănătatea femeii și o clinică trans-disciplinară dedicată exclusiv patologiei specifice femeii, la toate vârstele.

Pentru a asigura cea mai bună abordare ținând cont de particularitățile fiecărui caz, în această clinică lucrează o echipă de specialiști ce adună peste un secol de experiență locală și internațională în endocrinologie, oncologie, ginecologie și obstetrică, cu toate subdomeniile acestora.&nbsp;<div><br></div><div>Suntem permanent informați cu privire la noutățile care apar în aria noastră de expertiză și menținem o campanie constantă de comunicare în sănătatea femeii prin canalele media proprii - medii de socializare, blog etc. Dorim să contribuim, astfel, nu doar la recuperarea și menținerea sănătății pacientelor noastre, dar și la o mai bună înțelegere a diferitelor aspecte în acest domeniu. 

Centrul vine în întâmpinarea dorinței legitime de sănătate a femeii pe toată perioada vieții - de la adolescență până la menopauza</div>

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Alexandru Niculescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.