Dr. Dan Anton Enculescu

Dr. Dan Anton Enculescu

Medic Primar, Diabet si boli metabolice

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

3055 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Dan Anton Enculescu

Dr. Dan Anton Enculescu este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Dimitrie Sergiu 26-28, Corp A, Sector 1. Medicul Dan Anton Enculescu este Medic Primar, Diabet si boli metabolice in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie diabet 340 lei (programare)
Control diabet(dupa consult) 220 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Medicul Dr. Dan Anton Enculescu este disponibil si in urmatoarele locatii:


Sanador Floreasca
Adresa: Calea Floreasca 165, Sector 1


Parerile pacientilor despre Dr. Dan Anton Enculescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.01.2022

Zapucioiu Carmen Mariana a acordat 5
★★★★★
30.10.2021
Profesionalism