Dr. Dan Dumitrascu

Dr. Dan Dumitrascu

Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

2944 vizualizari

Brotac Medical Group , BUCURESTI, Str. Foisorului 56 - 58 , Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Dan Dumitrascu

Dr. Dan Dumitrascu este Medic Primar, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul Brotac Medical Group, BUCURESTI, Str. Foisorului 56 - 58 , Sector 3.


Servicii disponibile
Consultatie fizioterapie 250 lei (programare)
Consultatie kinetoterapie 250 lei (programare)
Consultatie reabilitare 250 lei (programare)
Consultatie recuperare medicala 250 lei (programare)
Ecografie musculo-scheletala 190 lei (programare)
Ecografie parti moi 190 lei (programare)
Referat recuperare medicala 125 lei (programare)

Informatii clinica: Brotac Medical Group

Brotac Medical Center este una dintre cele mai cunoscute policlinici in domeniul serviciilor de ingrijiri medicale la domiciliu, medicina muncii, recuperare medicala si fizica din Municipiul Bucuresti, dar totodata si la nivel national, dovada fiind existenta sa pe piata inca din anul 2004, precum si relatiile contractuale incheiate cu CAS – Municipiul Bucuresti,CAS- Calarasi, CAS- OPSNAJ si cu numeroase societati private. 

Conceputa ca un centru multifunctional, policlinica poate oferi clientilor, o bogata gama de servicii medicale, la standarde inalte de calitate. Brotac Medical Center isi propune sa fie una din policlinicile de top din Bucuresti, prin calitatea si diversitatea serviciilor medicale oferite clientilor. Credem si afirmam ca la baza realizarilor si implinirilor profesionale , si nu numai, trebuie sa stea intotdeauna un piedestal foarte pretios: SANATATEA! 

Misiunea noastra este sa le oferim pacientilor nostri conditii prielnice si adecvate nevoilor individuale , dar totodata ne-am propus sa dezvoltam medicina preventiva , prin educarea si recomandarea controalelor si analizelor periodice pentru a preveni posibile afectiuni.

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Dumitrascu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Gabriela Gogu a acordat 5
★★★★★
21.05.2021
Super doctori! Super oameni!

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.06.2021

Cristina Nicoleta Bădăli?ă a acordat 5
★★★★★
13.09.2021
Profesionalism, rabdare, amabilitate, explicatii clare. Recomand!