Dr. Dan Ionita

Medic Primar, Ginecologie

★★★★★
4,80 (5 rating-uri)

850 vizualizari

456 programari

Binisan , Pitesti, Str. Mihail Chitescu Nr.9, in cadrul clinicii ANDENT(vezi harta)
Despre Dr. Dan Ionita
Medicul Dr. Dan Ionita este Medic Primar, Ginecologie in cadrul Binisan, Pitesti, Str. Mihail Chitescu Nr.9, in cadrul clinicii ANDENT.


Servicii disponibile
Pachet Ginecologie 199 lei (programare)

Informatii clinica
Clinica Binisan asigura servicii medicale corecte si complete, in sprijinul pacientului, in drumul sau spre Sanatate.
In februarie 2011 a deschis portile, pana in prezent detinand 5 locatii in Dragasani, Rm Valcea, Pitesti, Campulung, Curtea de Arges.
Scopul nostru este de a oferi  analize de laborator de catre o echipa profesionista. Din dorinta de a avea rezultate de calitate, laboratorul a fost dotat cu aparatura de inalta precizie, de ultima generatie. De asemenea, rezultatele fiecarui pacient pot fi integrate impreuna cu antecedentele si istoricul bolii, conducand la un diagnostic corect.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.10.2019
5

. Iancu Georgiana a acordat 4
★★★★★
11.10.2019

. stoica Marioara a acordat 5
★★★★★
10.10.2019
Nu am fost la consult deoarece a intervenit o problema dar oricum medicul Dan Ionita este foarte bun il cunosc de la fiica mea care a fost la dinsul eu ii acord calificativul maxim adica 5 pe parcurs ma voi programa si eu din nou la dinsul

. Cristina Constantin a acordat 5
★★★★★
11.10.2019
A fost o experiență plăcută, mediu ambiant,recomand cu încrederea!

. Lumi Maria Negoescu a acordat 5
★★★★★
08.10.2019
Totul a decurs la superlativ!!De la d-na asistență și dl doctor..care prin profesionalismul d-lui,calmitatea si felul de a consulta și explica,m-a lămurit cum stau lucrurile în privința..stării mele de sănătate!!Mulțumesc!!