Dr. Dan Leanca

Dr. Dan Leanca

Medic Specialist, Chirurgie Cardio-vasculara

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

1359 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Brasov, Calea Bucuresti, nr. 27A(vezi harta)

Despre Dr. Dan Leanca

Dr. Dan Leanca este Medic Specialist, Chirurgie Cardio-vasculara in cadrul Affidea-Hiperdia, Brasov, Calea Bucuresti, nr. 27A. Medicul Dan Leanca este Medic Specialist, Chirurgie Cardio-vasculara in cadrul Affidea-Hiperdia

Servicii disponibile
Consultatie chirurg. cardio-vasculara 200 lei (programare)
Control chirug. cardio-vasculara 110 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Hiperdia este specializata in investigatii de imagistica medicala de inalta performanta: Rezonanta Magnetica (RMN), Tomografie Computerizata (CT), Scintigrafie, Ecografie, Osteodensitometrie (Dexa), Radiologie digitala si Mamografie. Analizele de laborator si Consultatiile medicale de specialitate completeaza paleta extinsa de servicii medicale oferite.

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Leanca

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Prescorni?ă Adrian a acordat 5
★★★★★
19.04.2021
Am fost deosebit de mulțumiți de felul în care a decurs vizita. Dr.Leanca are un comportament în același timp profesionist si agreabil.

. Caluianu Vasile a acordat 5
★★★★★
14.07.2021
9

Anonim a acordat 5
★★★★★
23.07.2019
Am fost multumit de modul in care dl doctor m-a examinat, mi-a verificat istoricul medical si mi-a recomandat tratamentul medicamentos, urmand sa revin peste 3 luni. Ma asteptam sa recomande direct interventie chirurgicala. Nu m-a tratat superficial, e un doctor implicat!

ELENA BUJOR a acordat 5
★★★★★
12.11.2019
Promtitudine si profesionalism,datorita acestui medic viața mamei mele este salvată. Recomand cu mare încredere,oricui are nevoie să se lase pe mâinile acestui OM.