Dr. Dan Mogos

Dr. Dan Mogos

Medic Specialist, Chirurgie generala

★★★★★

372 vizualizari

MogosMed ,Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj (vezi harta)

Despre Dr. Dan Mogos

Dr. Dan Mogos este Medic Specialist, Chirurgie generala in cadrul MogosMed, Craiova, Str. Eugeniu Carada, Nr. 14, Dolj.
În anul 2000 am absolvit Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF Craiova cu media 9,75 (media pe an de studiu fiind: anul I – 9,10, anul II – 9,61, anul III – 10. anul IV – 10, anul V – 9,90, anul VI – 9,90), fiind al 13-lea din 217 absolvenţi. În anul 2000 am susţinut examenul de Licenţă (la nivel naţional) pe care l-am promovat cu nota 9,13. Între anii 2000-2001 am efectuat un an de stagiu perioadă după care am obţinut dreptul de liberă practică.

În anul 2001 m-am înscris de concursul de doctorat, concurs pe care l-am luat cu nota 9, 67. În anul 2004 am susţinut concursul pentru asistent universitar, concurs pe care l-am luat cu media 10. În prezent sunt asistent universitar la disciplina Patologie Chirurgicală în cadrul UMF Craiova. În tot acest timp am participat la numeroase congrese în ţară şi străinătate, am făcut 7 lucrări dintre care 2 au fost premiate, am contribuit la scrierea unui curs pentru studenţii anului IV la disciplina Patologie Chirurgicală.

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 200 lei (programare)
Control chirurgie generala(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: MogosMed


Am creat MogosMed pentru ca pacientul sa fie protejat de trauma psihica, deseori prezenta la impactul cu marile spitale, si pentru ca personalul medical sanitar sa isi desfasoare activitatea in conditii civilizate. Intr-un climat de totala discretie, pacientul va gasi la MogosMed un mediu prietenos, tehnologie moderna si medici competenti.

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Mogos

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.