Dr. Dan Teleanu

Dr. Dan Teleanu

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

10089 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Dan Teleanu

Dr. Dan Teleanu este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: SANADOR


Spitalul Clinic SANADOR, cel mai mare spital privat multidisciplinar din Romania, pune la dispozitia pacientilor din intreaga tara servicii medicale integrate, cele mai noi tehnologii si o echipa medicala cu vasta experienta.

Spitalul Clinic SANADOR deține unul dintre cele mai bine dotate blocuri operatorii din sistemul medical privat și o secție performantă de terapie intensivă (adulți și copii). Prin intermediul Compartimentului de Primiri Urgențe, adulți și copii, cu 24 de linii de gardă și flotă proprie de ambulanțe, Spitalul Clinic SANADOR asigură nonstop asistență medicală de urgență în București și în țară.

Spitalul Clinic SANADOR reprezinta un reper pentru sistemul medical privat din Romania datorita premierelor inregistrate: primul bloc operator complet digitalizat si prima sala hibrida mobila. Spitalul Clinic SANADOR este centru de excelenta si de training in chirurgia cardiovasculara minim invaziva, primul de acest fel din Romania cu acreditare internationala din partea Corcym Academica.

Infiintat in anul 2001, SANADOR a cunoscut o continua dezvoltare organica, in prezent detinand cel mai mare spital clinic multidisciplinar privat din tara, un centru oncologic complex, clinici, laboratoare de analize medicale si puncte de recoltare, radiologie si imagistica medicala de inalta performanta, situate in Bucuresti.

Ne dorim ca SANADOR sa devina prima optiune in materie de servicii medicale si sa stabilim un nou standard pentru tot ceea ce inseamna grija pentru pacient, respectul, compasiunea si profesionalismul.

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Teleanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.02.2021
Toți chirurgii se "aruncă" să taie. Cel puțin cei care m-au consultat cu aceeași problema pe parcursul a 4 ani de dureri la cervicala și brat&umar stâng. Mare mi-a fost mirarea astăzi, cand dl. Dr. Dan Teleanu mi-a spus că fără investigații amănunțite nu se exprimă pentru intervenție chirurgicală. Și da, are sens tot ceea a spus, ce a verificat, ce a explicat pentru a intelege (finally!) care este problema. O revelație, o surpriză minunata, un medic dedicat in care am deja încredere!

Marin Anton a acordat 5
★★★★★
26.08.2020

Liliana Feintuch a acordat 5
★★★★★
19.08.2020
Totul a fost perfect. Multumesc dnlui doctor Teleanu, scurt si la subiect.

Elena Mosescu a acordat 5
★★★★★
10.06.2020
Excelent ! Seriozitate, profesionalism, promptitudine , amabilitate !