Dr. Dan Teleanu

Dr. Dan Teleanu

Medic Primar, Neurochirurgie

★★★★★
5,00 (4 rating-uri)

3921 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Dan Teleanu

Dr. Dan Teleanu este Medic Primar, Neurochirurgie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie neurochirurgie 295 lei (programare)
Control neurochirurgie 180 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Dan Teleanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.02.2021
Toți chirurgii se "aruncă" să taie. Cel puțin cei care m-au consultat cu aceeași problema pe parcursul a 4 ani de dureri la cervicala și brat&umar stâng. Mare mi-a fost mirarea astăzi, cand dl. Dr. Dan Teleanu mi-a spus că fără investigații amănunțite nu se exprimă pentru intervenție chirurgicală. Și da, are sens tot ceea a spus, ce a verificat, ce a explicat pentru a intelege (finally!) care este problema. O revelație, o surpriză minunata, un medic dedicat in care am deja încredere!

Marin Anton a acordat 5
★★★★★
26.08.2020

Elena Mosescu a acordat 5
★★★★★
10.06.2020
Excelent ! Seriozitate, profesionalism, promptitudine , amabilitate !

Liliana Feintuch a acordat 5
★★★★★
19.08.2020
Totul a fost perfect. Multumesc dnlui doctor Teleanu, scurt si la subiect.