Dr. Dan Tiberiu Manica

Dr. Dan Tiberiu Manica

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5.00(14 rating-uri)

1942 vizualizari

Centrul Medical Monza , BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2 (vezi harta)

Despre Dr. Dan Tiberiu Manica

Dr. Dan Tiberiu Manica este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul Centrul Medical Monza, BUCURESTI, Str. Tony Bulandra Nr. 27, Sector 2.


Servicii disponibile
Consultatie ortopedie 150 lei (programare)
Control ortopedie(dupa consult) 100 lei (programare)

Informatii clinica: Centrul Medical Monza


De ce să alegi Spitalul Monza? Standarde de excelență dedicate pacienților Spitalul Monza, parte din grupul “Policlinico di Monza” ce însumează zece spitale din Italia, este specializat în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță. 

Spitalul Monza a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Astfel, de la început, au fost create circuite speciale pentru pacienți și pentru personalul medical. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical. 

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România. Specialiști aproape de oameni 

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă. Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat. 

Astfel, în România, anumite intervenții pot fi realizate doar la Spitalul Monza. Îngrijire multidisciplinară complexă Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, cât și de recuperare medicală. Această continuitate a îngrijirii medicale permite monitorizarea evoluției pacientului nu numai în faza pre și post-operatorie, ci și în faza de recuperare, când pot apărea complicații particulare, situații în care medicii pot să intervină rapid. Mai mult, complexitatea tratamentelor garantează asistența medicală pentru toate complicațiile pacientului, nefiind necesar transferul pacienților în alte structuri medicale. 

Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi. Tehnologie performantă Grupul “Policlinico di Monza” reprezintă un centru de referință în Europa de Est în ceea ce privește dotarea cu aparatură de top, marca celor mai renumiți producători în domeniul medical, lideri mondiali în tehnologia medicală. Astfel, competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață în radiologie – imagistică, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensivă (ATI).

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Tiberiu Manica

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Mărculescu Viorel a acordat 5
★★★★★
23.12.2022
Vizita la Centrul Medical Monza a decurs f bine și am fost f mulțumit de consultația la dl Dr Dan- Tiberiu Mămica

Mărculescu Viorel a acordat 5
★★★★★
23.12.2022
Vizita la Centrul Medical Monza a decurs f bine și am fost f mulțumit de consultația la dl Dr Dan- Tiberiu Mămica

Adrian Sirbu a acordat 5
★★★★★
10.10.2022
Ok mulțumit ca toți medici spitalului Monta

Stanciu Rada a acordat 5
★★★★★
30.09.2022
Nota 10 cu felicitari!

Paul Constantin a acordat 5
★★★★★
12.08.2022
Super profi D ul Doctor , foarte dedicat jobului pe care-l practica.

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
18.06.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.04.2022
Excelent

Ionescu Beatrice a acordat 5
★★★★★
20.04.2022

Ana Popescu a acordat 5
★★★★★
09.02.2022
Experienta inedita... In bine. Consult amanuntit cu verificari specifice pentru ortopedie, trimitere la radiografie pentru eliminarea diagnosticului de pb ale oaselor, in cazul meu, revenire cu radiografia. Discutii despre posibile cauze si tratamente. Sunt suprinsa ca totul a urmat un curs normal al diagnosticarii. Punctualitatea doctorului si multa comunicare.

Nicoleta Miron a acordat 5
★★★★★
31.01.2022
10+! Cu multe mulțumiri!

Ioana Rostas a acordat 5
★★★★★
17.01.2022
A fost super.Doctorul si-a dat tot interesul si nu pleci cu semne de intrebare.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.01.2022

Coserea Florin a acordat 5
★★★★★
08.11.2021
5 stele. Profesionalism, daruire, interes pentru pacient, in concluzie- excelent.