Dr. Dan Tigaran

Dr. Dan Tigaran

Medic Primar, Urologie

★★★★★
5,00 (3 rating-uri)

7291 vizualizari

Clinica Urologica TIM , Timisoara, Intrarea Ana Lugojana, Nr.7(vezi harta)

Despre Dr. Dan Tigaran

Dr. Dan Tigaran este Medic Primar, Urologie in cadrul Clinica Urologica TIM, Timisoara, Intrarea Ana Lugojana, Nr.7. Investigatii si interventii oferite: Consultatii urologie/andrologie/infertilitate/ disfunctii sexuale Ecografie generala urologica/scrotala testiculara/peniana/transrectala Masaj prostatic Uroflowmetrie Caterism uretrovezical Instilatii vezicale Uretroscopie/Uretrocistoscopie/Uretrocistoscopie flexibila Extras cateter jj/Extras cateter jj flexibil Punctie biopsie prostatica si Punctie biopsie prostatica ecoghidata Reducerea parafimozei Reabilitarea planseului pelvin ESWT / ESWL si Re ESWL Fren scurt -frenotomie Cauterizare condiloame Examen simplu urina - bandeleta Dilatare uretrala Recoltare produse biologice

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Clinica Urologica TIM

Cel mai modern centru de urologie din Timisoara si din vestul tarii! Clinica Urologica TIM a reusit sa dezvolte un sistem medical modern in specialitatea Urologie, Aandrologie si Sexologie ce vine in intampinarea nevoilor pacientului. Investitiile in aparatura medicala moderna si performanta, largirea constanta a ariei de acoperire a serviciilor medicale, sunt destinate sa satisfaca din toate punctele de vedere pacientii care apeleaza la serviciile medicale oferite de noi. 

Cooptarea unei echipe de medici competenti si recunoscuti, cat si prezenta unui personal auxiliar bine pregatit sunt menite sa consolideaza locul ocupat de Urologica TIM pe piata de profil din Romania. Atunci cand este vorba despre sanatate, fie ca avem nevoie doar de un sfat sau avem nevoie de un serviciu medical performant, un medic sau o clinica medicala, cu totii ne dorim ceea ce este cel mai bun. Plecand de la aceste ganduri a fost conceputa clinica noastra.

Parerile pacientilor despre Dr. Dan Tigaran

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

marian sandu a acordat 5
★★★★★
21.12.2020
Ok

Stoica Laura a acordat 5
★★★★★
25.07.2019
Profesionalism, personal cald si vesel. Recomand cu incredere.

marian sandu a acordat 5
★★★★★
21.12.2020
Ok