Dr. Dana Cristina Craiu

Conferentiar Universitar, Neurologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1886 vizualizari

Policlinica Sala Palatului , BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Dana Cristina Craiu
Dr. Dana Cristina Craiu este Conferentiar Universitar, Neurologie in cadrul Policlinica Sala Palatului, BUCURESTI, Str. Ion Campineanu nr. 23, Sector 1.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Fundatia Inovatii Sociale Regina Maria este o organizatie de caritate neguvernamentala dedicata asistentei medicale integrate pentru persoanele fara venit si fara asigurare medicala si pentru persoanele cu venituri mici din Bucuresti, prin intermediul Policlinicilor Sociale. 

Ajutam si ingrijim persoanele aflate in nevoie prin proiecte sustenabile si durabile in domeniile sanatatii si educatiei. Fundatia a fost infiintata de Dr. Wargha Enayati impreuna cu sotia sa, Mitra Enayati in luna august 2010. Daruirea, entuziasmul si spiritualitatea Reginei Maria au inspirat fondatorii sa creeze proiecte care sa contribuie la imbunatatirea calitatii vietii a cat mai multor romani. De aproape 5 ani oferim servicii medicale de calitate in mod neconditionat si sansa la o viata decenta celor mai putin norocosi decat noi. 

Credem ca actul medical este o forma de a-ti iubi semenii si ca activitatile pe care le facem pentru binele celorlalti sunt importante nu doar pentru cei care au nevoie, ci si pentru fiecare dintre noi, in cladirea unei lumi mai bune. Toate persoanele trebuie sa beneficieze de servicii medicale si de o sansa la o viata decenta.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.10.2019

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.08.2019
Totul a decurs perfect, iar dna doctor Craiu este minunata! Multumim dna doctor!

Anonim a acordat 5
★★★★★
30.07.2019

Maria Bitoleanu a acordat 5
★★★★★
28.11.2019

Paula Aylin Stan a acordat 5
★★★★★
15.10.2019