Dr. Dana Gherghel

Dr. Dana Gherghel

Medic Specialist, Endocrinologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1475 vizualizari

Finas Medical , Cluj-Napoca, str. Calea Manastur, nr.105, langa podul Calvaria(vezi harta)

Despre Dr. Dana Gherghel

Dr. Dana Gherghel este Medic Specialist, Endocrinologie in cadrul Finas Medical, Cluj-Napoca, str. Calea Manastur, nr.105, langa podul Calvaria.


Servicii disponibile
Consultatie online Endocrinologie 100 lei (programare)

Informatii clinica: Finas Medical

Finas Medical este un centru medical privat care incearca sa isi foloseasca toate resursele pentru a pune la dispozitia pacientilor o gama cat mai larga de servicii pentru a oferi solutii eficiente in diagnosticarea si tratarea problemelor medicale. Serviciile noastre includ: Consultatii de specialitate, Servicii destinate companiilor (Medicina Muncii), Recuperare medicala, Ecografii, Acupunctura, Analize medicale de laborator.
Incercam sa asiguram un tratament corespunzator pacientilor nostri, astfel pachetul de servicii oferit de centrul nostru contine consultatii clinice in urmatoarele specialitati: Hematologie, Dermatologie, Ginecologie, Endocrinologie, Pediatrie, Medicina Interna, Medicina Muncii, Acupunctura.
Recuperare Medicala: Kinetoterapie, Masaj, Terapie BOWEN, Analize medicale de laborator; Ecografii. 
Inca de la constituire centrul Finas Medical s-a dorit a fi aproape de pacienti prin: pozitionare, serviciile medicale acordate, diversitatea lor, calitatea resursei umane, atitudine.
Este amplasat pe calea Manastur nr. 105, asigurand un acces facil atat pentru pacientii din cartierul Manastur, zona Plopilor, centru, cat si pentru cei din zona de vest a orasului (Floresti, Gilau, etc.)
Centrul medical este situat pe artera principala de intrare in oras, ceea ce ii confera o buna vizibilitate, iar configuratia spatiului permite o separare a activitatilor strict medicale de activitatile administrative si receptie. La parter se afla receptia, vestiar, oficiu, iar la mezanin spatiile destinate activitatilor medicale.

Parerile pacientilor despre Dr. Dana Gherghel

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Dumitrean Margareta a acordat 5
★★★★★
25.05.2020
Prestație ireproșabilă.Tot respectul pentru atenția acordata. Mulțumesc D-nei doctor , din inima, pentru felul cum s-a ocupat de caz.