Dr. Dana Jianu

Dr. Dana Jianu

Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica

★★★★★
(0 rating-uri)

12 vizualizari

Spitalul Monza , BUCURESTI, Str Paris 40A, Sector 1, Bucharest(vezi harta)

Despre Dr. Dana Jianu

Dr. Dana Jianu este Medic Primar, Chirurgie plastica / estetica in cadrul Spitalul Monza, BUCURESTI, Str Paris 40A, Sector 1, Bucharest.


Servicii disponibile
Consultatie chirurgie plastica 500 lei (programare)

Informatii clinica: Spitalul Monza

Fondata in anul 1994, Clinica ProEstetica – prima clinica privata de chirurgie estetica din Romania – ofera toate serviciile de chirurgie plastica, estetica, tratamente estetice, chirurgia varicelor, chirurgie mamara, cu implante de silicon, chirurgie digestiva, parietala, hernii, la standarde similare clinicilor din strainatate. Tratamentele laser pentru varice sau pentru liposuctie precum si terapiile antiaging cu laser sunt realizate cu aparatura de ultima generatie.

ProEstetica, creatia doctorilor Dana si Stefan Jianu, este, de peste 20 de ani, un exemplu si un model pentru clinicile de chirurgie din Romania.

Specialistii nostri, intreaga echipa de medici si asistente, au un singur obiectiv, sanatate, prin frumusete, pentru toti aceia ce ne trec pragul. Asta pentru ca absolut orice interventie chirurgicala, fie ca este vorba de o operatie de hernie sau de apendicita ori ca avem in vedere o marire de sani cu implante siliconice este tratata de noi in sensul obtinerii unui rezultat maximal estetic. Cele mai mici incizii, inlocuite cu punctie in cazul operatiei cu laser pentru varice sau in cazul liftingului facial, asigurarea tuturor masurilor ca orice cicatrice, indiferent de operatie, sa se vindece cat mai invizibil posibil, totul cu un singur scop – un rezultat estetic impecabil.

Parerile pacientilor despre Dr. Dana Jianu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.