Dr. Dana Muresan

Dr. Dana Muresan

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★
4,50 (2 rating-uri)

2677 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Arad, Str. Cornel Radu nr. 1(vezi harta)

Despre Dr. Dana Muresan

Dr. Dana Muresan este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Arad, Str. Cornel Radu nr. 1. Medicul Dana Muresan este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Affidea-Hiperdia

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 100 lei (programare)
Control cardiologie 60 lei (programare)
Ecografie cardiaca 260 lei (programare)
Electrocardiograma (ECG/EKG) 50 lei (programare)
Monitorizare holter EKG 150 lei (programare)
Monitorizare holter TA 270 lei (programare)
Test de efort 350 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul de Diagnostic Imagistic Affidea Arad a fost primul centru Affidea deschis în România în data de 18 iunie 2002. Centrul de Diagnostic Imagistic Arad funcţionează ca un centru medical de top, în deplină conformitate cu toate standardele internaţionale aplicabile. 

Centrul din Arad a fost pionier în ceea ce priveşte stabilirea nivelului de performanţă pentru toate centrele Affidea ce i-au urmat, în întreaga ţară. Affidea Arad oferă servicii de diagnosticare a pacienţilor din judetele limitrofe, dar si din toata tara, pacienti asiguraţi prin sistemul naţional de asigurări de sănătate, precum si în regim privat. 

Centrul Affidea ARAD este situat în str. Cornel Radu nr. 1, în imediata apropiere a staţiei de tramvai cu aceeaşi denumire de pe B-dul Nicolae Titulescu. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piata medicala româneasca a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Dana Muresan

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.06.2019

Anonim a acordat 4
★★★★★
15.03.2020