Dr. Dana Stanculeanu

Dr. Dana Stanculeanu

Profesor Doctor, Oncologie

★★★★★
(0 rating-uri)

21 vizualizari

EMC , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Dana Stanculeanu

Dr. Dana Stanculeanu este Profesor Doctor, Oncologie in cadrul EMC, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.
Prof. Asociat Dr. Dana-Lucia Stănculeanu, medic primar oncologie medicală, a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Şi-a completat studiile postuniversitare la scoala Natională de Sănătate Publică si Management Sanitar si la Şcoala Naţională de Studii Politice si Administrative.

Doamna Dr. Stănculeanu este doctor în stiinte Medicale si este profesor asociat în cadrul Departamentului de Oncologie de la Universitatea „Carol Davila” din Bucuresti. Din 2003 face parte din Comitetul de Organizare si Comitetul Ştiintific al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti, iar din 2004 este membru al Comitetului de aprobări a proiectelor stiintifice din planul de cercetare de excelentă la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti. În plus, a participat la peste 200 de manifestări stiintifice nationale si internationale, precum si la 28 de studii clinice internationale.

A publicat peste 170 de articole stiintifice si rezumate în reviste nationale si internationale de oncologie şi a scris mai multe capitole de carte, în calitate de autor si co-autor.

Servicii disponibile
Consultatie oncologie 400 lei (programare)

Informatii clinica: EMC

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Dana Stanculeanu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.