Dr. Dana Stanculeanu

Dr. Dana Stanculeanu

Profesor Doctor, Oncologie

★★★★★
5.00(1 rating)

1433 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Dana Stanculeanu

Dr. Dana Stanculeanu este Profesor Doctor, Oncologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.
Prof. Asociat Dr. Dana-Lucia Stănculeanu, medic primar oncologie medicală, a absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universitătii de Medicină si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti. Şi-a completat studiile postuniversitare la scoala Natională de Sănătate Publică si Management Sanitar si la Şcoala Naţională de Studii Politice si Administrative.

Doamna Dr. Stănculeanu este doctor în stiinte Medicale si este profesor asociat în cadrul Departamentului de Oncologie de la Universitatea „Carol Davila” din Bucuresti. Din 2003 face parte din Comitetul de Organizare si Comitetul Ştiintific al Institutului Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti, iar din 2004 este membru al Comitetului de aprobări a proiectelor stiintifice din planul de cercetare de excelentă la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Alexandru Trestioreanu” din Bucuresti. În plus, a participat la peste 200 de manifestări stiintifice nationale si internationale, precum si la 28 de studii clinice internationale.

A publicat peste 170 de articole stiintifice si rezumate în reviste nationale si internationale de oncologie şi a scris mai multe capitole de carte, în calitate de autor si co-autor.

Servicii disponibile
Consultatie oncologie 700 lei (programare)
Second opinion 700 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City


Fondată în 2011, Concierge Medical este prima clinică din România specializată pe servicii de second opinion medical, cu acces direct la medici de talie internațională din Europa, SUA și Japonia. 

Clinica Concierge Medical a implementat un program lunar de Visiting Professors în care pacienții pot întâlni, în fiecare lună, la București, medici cu expertiză internațională în diferite practici medicale.

Prin Concierge Medicine propunem un sistem perfecționat de management al pacientului, care are la bază eficientizarea traseului medical.

Parerile pacientilor despre Dr. Dana Stanculeanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.03.2023