Dr. Daniel Albu

Dr. Daniel Albu

Medic Specialist, Ortopedie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

2362 vizualizari

RMN Diagnostica ,Sibiu, Str. Somesului, nr. 19, Sibiu (vezi harta)

Despre Dr. Daniel Albu

Dr. Daniel Albu este Medic Specialist, Ortopedie in cadrul RMN Diagnostica, Sibiu, Str. Somesului, nr. 19, Sibiu.


Servicii disponibile

Informatii clinica: RMN Diagnostica


Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Daniel Albu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.11.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
28.12.2022
Consultația a fost foarte bine.

Anonim a acordat 5
★★★★★
07.12.2022

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.11.2022
5

Badila Gabriel a acordat 5
★★★★★
16.10.2022
La domnul doctor am fost pe tru consultul de o luna de dupa operatie. A fost totul in regula:)