Dr. Daniel Dobrea

Dr. Daniel Dobrea

Medic Specialist, Stomatologie

★★★★★

1255 vizualizari

Migali Dental Clinic ,Iasi, Sos. Pacurari, Nr. 2B, Iasi (vezi harta)

Despre Dr. Daniel Dobrea

Dr. Daniel Dobrea este Medic Specialist, Stomatologie in cadrul Migali Dental Clinic, Iasi, Sos. Pacurari, Nr. 2B, Iasi. “Exista stomatologie fara durere, iar pacientii mei pot sustine acest lucru.” Specializare: Chirurgie orala si maxilo-faciala Ofera consultanta si servicii de specialitate in cadrul a peste 20 de Clinici si Cabinete Dentare din municipiile Iasi, Bacau, Roman si HusiTratamentul chirurgical ortodontic al anomaliilor dento-maxilare – IasiCongresul Societatii Romane de Chirurgie Orala si Maxilo-FacialaProgramul Educational International EACMFS-Romania – 2011A urmat cursurile Primului Program in Romania al Asociatiei Europene de Chirurgie Cranio-Maxilo-FacialaA efectuat specialitatea Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala in cadrul Clinicii de Chirurgie Orala si Maxilo-Faciala Iasi, obtinind titlul de medic specialist

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Migali Dental Clinic


Migali Dental Clinic a fost infiintata din dorinta de a introduce pe piata romaneasca conceptul de pain-free dentistry. It’s pain-free! reprezinta o promisiune asumata ce are ca sustinere un sistem complex de ingrijire a pacientului. Astfel, Migali Dental Clinic a creat programul TenderCare, unic in Iasi, pentru intreaga familie, program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate in scopul inlaturarii fricii si diminuarii, pana la disparitie, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar. Aplicam aceste principii in toata gama noastra de servicii si le regasim cu precadere in implantul dentar, in tratarea cariilor, in stomatologia pentru copii. Perfectionismul Migali este definit prin minutiozitatea, delicatetea, rabdarea si experienta oamenilor valorosi ce formeaza echipa. Comunicarea cu pacientul este unul dintre punctele forte. Un pacient informat si educat intelege procesele si etapele necesare (de exemplu in implantul dentar sau ortodontie cand tratamentul presupune mai multi pasi si un termen indelungat). Intelegerea ajuta pacientul sa se simta in siguranta si se va simti in siguranta. Totul este mai usor atunci cand stii. Toate aceste valori sunt sustinute de preocuparea continua pentru actualizarea echipamentelor existente si achizitionarea de tehnologie si materiale de ultima generatie. Prin acestea Clinica Migali din Iasi garanteaza pacientului rezultatul promis: un implant dentar impecabil, o protetica naturala si usor de integrat, o dantura normal si frumos aliniata in concluzie un zambet desavarsit fara grija si suferinta. Stomatologie copii! Aparatura si tehnologii nedureroase – fara freza!

Parerile pacientilor despre Dr. Daniel Dobrea

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.