Dr. Daniela Chirita

Dr. Daniela Chirita

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

1784 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Daniela Chirita

Dr. Daniela Chirita este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Sevastopol 9, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 260 lei (programare)
Control pneumologie 145 lei (programare)

Informatii clinica: SANADOR

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Daniela Chirita

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Dragomir Aurica a acordat 5
★★★★★
23.01.2021

Florentina Sandu a acordat 5
★★★★★
20.02.2020
I

Anonim a acordat 5
★★★★★
10.06.2020
Medic foarte bun,comunicativ ,profesionist

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.06.2020

TEODOR STAN a acordat 5
★★★★★
25.01.2020
Vizita a decurs foarte bine. Am primit tot ajutorul atat din partea d-nei doctor Chirita cât și din partea personalului de la receptie. Multumim pentru ajutor.