Dr. Daniela-Madalina Marin

Dr. Daniela-Madalina Marin

Medic Specialist, ORL

★★★★★
5.00(7 rating-uri)

3319 vizualizari

Lotus-Med , BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Daniela-Madalina Marin

Dr. Daniela-Madalina Marin este Medic Specialist, ORL in cadrul Lotus-Med, BUCURESTI, Str. Dornei Nr 79-81, Sector 1.


Servicii disponibile
Consultatie ORL 200 lei (programare)
Consultatie ORL pediatrie 200 lei (programare)
Control ORL(dupa consult) 150 lei (programare)
Endoscopie laringeana/ nazala 170 lei (programare)
Extractie dop de ceara bilateral 110 lei (programare)
Extractie dop de ceara unilateral 75 lei (programare)
Fibroscopie 200 lei (programare)

Informatii clinica: Lotus-Med


Centrul Medical LOTUS-MED activeaza din anul 1998 in segmentul medical privat – servicii medicale de laborator clinic si anatomie patologica, precum si medicina de familie. In prezent LOTUS-MED ofera servicii medicale din diferite specialitati: Alergologie, Cardiologie, Chirurgie, Dermato-venerologie, Diabet zaharat, Nutritie si Boli metabolice, Endocrinologie, Gastroenterologie, Medicina interna, Neurologie, Obstetrica-Ginecologie, Oftalmologie, Oncologie, O.R.L., Ortopedie si traumatologie, Pediatrie, Psihiatrie, Reumatologie, Urologie, Ecografie, Recuperare medicala. 

 LOTUS-MED este compania care isi dedica toate resursele pentru a asigura fiecarui client, servicii medicale de preventie, diagnosticare si monitorizare la cele mai inalte standarde, bazate pe tehnologie de ultima generatie, intr-o ambianta nu numai sigura, dar si placuta. Ne dezvoltam in permanenta din dorinta de a satisface cele mai exigente si mai complexe solicitari din domeniul clinic si medical. Astfel, asiguram accesul la serviciile noastre printr-un sistem integrat de clinica medicala si laborator de analize. 

Centrul medical LOTUS-MED este recunoscut pentru laboratorul modern, ce dispune de cea mai performanta aparatura ce poate efectua investigatii de laborator ce cuprinde o gama variata de analize de laborator, cu rezultate corecte si neviciate (de rutină, diagnostic avansat) din specialităţile hematologie, microbiologie, imunologie, biochimie, toxicologie, citologie & histopatologie, precum si teste genetice – teste de depistare, diagnosticare, monitorizare si personalizare tratamentului pentru cancer (R.G.C.C.) si teste de nutritie si exercitii fizice (PathwayFit)

Parerile pacientilor despre Dr. Daniela-Madalina Marin

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
06.01.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.01.2023

Anonim a acordat 5
★★★★★
22.12.2022
Very very thorough.

Dumitrescu Ayan a acordat 5
★★★★★
04.11.2022

Tec?or Maria a acordat 5
★★★★★
16.09.2022

Roiban Maria a acordat 5
★★★★★
04.07.2022
F bine ,multumesc

Pintoiu ?tefan a acordat 5
★★★★★
24.06.2022
Servicii de calitate! Am primit toate informațiile necesare de la d-na doctor.