Dr. Daniela Mocanescu

Dr. Daniela Mocanescu

Medic Primar, Pneumologie

★★★★★
5.00(1 rating)

1325 vizualizari

SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Daniela Mocanescu

Dr. Daniela Mocanescu este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Calea Floreasca 165, Sector 1. Medicul Daniela Mocanescu este Medic Primar, Pneumologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: SANADOR


SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor despre Dr. Daniela Mocanescu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Horatio Petre Mahulea a acordat 5
★★★★★
07.04.2021
Felicitări pentru inițiativa frumoasă, deșteaptă și utilă de a crea această minunăție de site! Așa da! Vă mulțumesc! Așteptăm aplicația! 😁🤗 P.S. : Sper din toată inima ca numărul medicilor înscriși să crească cât mai mult și cât mai repede!