Dr. Daniela Petre

Dr. Daniela Petre

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5,00 (1 rating)

1953 vizualizari

Prosana Medical Center , Constanta, Str. Ion ratiu, Nr.113(vezi harta)

Despre Dr. Daniela Petre

Dr. Daniela Petre este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Prosana Medical Center, Constanta, Str. Ion ratiu, Nr.113.


Servicii disponibile
Consultatie ginecologica 150 lei (programare)
Consultatie obstetricala 150 lei (programare)

Informatii clinica: Prosana Medical Center

Prosana Medical Center s-a infiintat in 2002 la Constanta, fiind printre primele clinici private la standarde europene din oras. Domeniile noastre principale de activitate sunt Obstetrica-Ginecologia, inclusiv Asistenta Nasterii si Dermatologia cu partea ei de Medicina Estetica si Venerologie. Mai puteti beneficia de servicii de Chirurgie Generala, Proctologie, Genetică Medicală si Psihologie. 

Pentru cazurile complexe, sau cu patologie asociata, medicul nostru ginecolog sau dermatolog colaboreaza cu colegi de toate specialitatile si laboratoare de analize medicale, astfel incat demersul nostru pentru recâștigarea sanatatii dumneavoastra sa fie cat mai complet si satisfacator. La fiecare vizita, va intampinam cu atentie si profesionalism, pentru a va tratata problemele de sanatate si a va consilia despre metoda optima de imbunatatire a calitatii vietii dumneavoastra. 

La Prosana veti intalni abordarea atenta si competenta a fiecareia dintre nelinistile dumneavoastra. De ce noi? Pentru ca noi avem atuuri cu care ne mandrim. Misiunea noastra : sa va ajutam sa va simtiti MAI BINE ! Valorile noastre : competenta, seriozitate, onestitate. Sunteti important pentru noi! Va asteptam!

Parerile pacientilor despre Dr. Daniela Petre

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Iuliana Constantinescu a acordat 5
★★★★★
08.02.2020
Profesionalism si servicii de calitate la standarde inalte.