Daniela Schmidt

Daniela Schmidt

Optometrist, Aparate Auditive

★★★★★

81 vizualizari

Clarfon , BUCURESTI, Calea Griviţei, nr. 168, sector 1 (vezi harta)

Despre Daniela Schmidt

Daniela Schmidt este Optometrist, Aparate Auditive in cadrul Clarfon, BUCURESTI, Calea Griviţei, nr. 168, sector 1.
Cabinetele Clarfon de Optica Medicala joaca un rol esential in promovarea si mentinerea sanatatii vederii, oferind servicii de examinare a acuitatii vizuale si de consiliere pentru a alege cea mai buna pereche de ochelari. Optometristii Clarfon sunt pregatiti sa iti ofere suport pentru a alege ochelarii care se adapteaza cel mai bine nevoilor tale si care se potrivesc in acelasi timp cu fizionomia, stilul si personalitatea ta.

Consilierea personalizata, comunicarea activa cu fiecare client si interesul ridicat pentru implinirea nevoilor sale, dotarea cu aparatura moderna si cu o gama variata de lentile si rame de ochalari, sunt doar cateva din elementele care stau la baza cabinetelor Clarfon Optica.

Servicii disponibile
Prescriere ochelari 50 lei (programare)

Informatii clinica: Clarfon


Povestea Clarfon a inceput in anul 2003 cu promisiunea de a livra aparate auditive si servicii de calitate catre pacientii nostri. Am pornit la drum cu mult entuziasm si incredere, cu dorinta de a fi cei mai buni si cu suportul partenerilor.Ne dorim sa fim cat mai aproape de tine! Cu o retea de peste 50 de cabinete la nivel national, la Clarfon vei gasi intotdeauna solutiile de care ai nevoie pentru a-ti depasi problemele de auz.

Parerile pacientilor despre Daniela Schmidt

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.