Dr. Daniela Tanasescu

Dr. Daniela Tanasescu

Medic Primar, Medicina de familie

★★★★★
(0 rating-uri)

158 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti(vezi harta)

Despre Dr. Daniela Tanasescu

Dr. Daniela Tanasescu este Medic Primar, Medicina de familie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Dr. Daniela Tănăsescu este medic primar medicină internă, medic primar nefrologie, cu competen?ă în ecografie abdomen ?i tiroidă, competen?ă homeopatie. 

Este deasemenea asistent universitar la disciplina de Semiologie medicala a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, catedra Medicină internă I, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Servicii disponibile
Consultatie medicina interna 250 lei (programare)
Control medicina interna 200 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 350 lei (programare)
Ecografie abdominala 350 lei (programare)
Ecografie parti moi 250 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)
Ecografie tiroida 200 lei (programare)

Informatii clinica: Enayati Medical City

Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Daniela Tanasescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.