Dr. Daniela Tanasescu

Dr. Daniela Tanasescu

Medic Primar, Medicina interna

★★★★★
(0 rating-uri)

588 vizualizari

Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1(vezi harta)

Despre Dr. Daniela Tanasescu

Dr. Daniela Tanasescu este Medic Primar, Medicina interna in cadrul Intermedicas , BUCURESTI, B-dul Maresal Averescu Nr. 15B-15C, Sector 1.
Dr. Daniela Tănăsescu este medic primar medicină internă, medic primar nefrologie, cu competen?ă în ecografie abdomen ?i tiroidă, competen?ă homeopatie. 

Este deasemenea asistent universitar la disciplina de Semiologie medicala a Universităţii de Medicină şi Farmacie „Carol Davila” Bucureşti, catedra Medicină internă I, Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti.

Servicii disponibile
Consultatie + ecografie abdominala totala 540 lei (programare)
Consultatie medicina interna 250 lei (programare)
Consultatie nefrologie 250 lei (programare)
Ecografie abdomen complet 290 lei (programare)
Ecografie abdominala 290 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)
Ecografie tiroida 170 lei (programare)

Informatii clinica: Intermedicas

INTERMEDICAS WORLDWIDE pune la dispozitia pacientilor sai servicii medicale specializate de second opinion, cu acces direct la medici de calibru international din Europa, SUA si Japonia. Serviciile noastre includ diagnosticare si tratament medical, precum si solutii medicale integrate si personalizate. Intermedicas dezvolta constant un portofoliu de specializari medicale de nisa precum chiropractica, nimfoplastia sau aritmologia. 

 Medicii nostri dispun de experienta si pregatirea necesara pentru solutionarea oricarei probleme medicale, indiferent de gravitatea acesteia. Intermedicas dispune de parteneriate cu peste 50 de spitale, centre universitare, dar si institutii medicale private prin intermediul carora pacientii beneficiaza de accesul rapid si neingradit la servicii medicale de top. Misiune Obiectivul Intermedicas este de a le oferi pacientilor solutii complete de investigatii, tratament si logistica la cele mai experimentate institutii de profil din intreaga lume, precum si facilitarea accesului la medici specialisti consacrati, care au expertiza in solutionarea unor cazuri complexe si specifice. 

Misiunea noastra este sa contribuim activ la schimbarea experientei medicale in Romania. Viziune Zi de zi, medicii Intermedicas sunt in cautarea celor mai bune solutii pentru pacientii sai. Gasirea rapida a tratamentelor optime, focalizarea proceselor medicale pe liniile cele mai sigure si adecvate, intelegerea pe deplin a tuturor implicatiilor, dar si cladirea unei punti de comunicare in relatia doctor-pacient sunt doar cateva dintre aspectele distinctive ale clinicii noastre.

Parerile pacientilor despre Dr. Daniela Tanasescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.