Dr. Daniela Voinea

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5,00 (2 rating-uri)

1145 vizualizari

34 programari

Affidea Romania , Focsani, Str. Vrancei nr. 10B(vezi harta)
Despre Dr. Daniela Voinea
Medicul Dr. Daniela Voinea este Medic Primar, Neurologie in cadrul Affidea Romania, Focsani, Str. Vrancei nr. 10B. Medicul Daniela Voinea este Medic Primar, Neurologie in cadrul Affidea Romania

Servicii disponibile
Consultatie neurologie 100 lei (programare)
Control neurologie 50 lei (programare)

Informatii clinica
Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Focşani a fost deschis publicului în martie 2009 şi oferă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate pacienţilor din întreaga ţară, fie provenind din randul asiguraţilor sistemului naţional de asigurări de sănătate, fie din mediul privat. 

Centrul oferă servicii medicale în ambulatoriu, în principal pentru pacienţii din judeţul Vrancea şi din zonele şi judeţele învecinate. Centrul Affidea Focsani este situat în vecinatatea Oborului Focşaniului, pe Soseaua Vrancei, nr. 10b. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.07.2019
Foarte multumit

Ramona Duia a acordat 5
★★★★★
06.01.2020