Dr. Daniela Voinea

Dr. Daniela Voinea

Medic Primar, Neurologie

★★★★★
5,00 (6 rating-uri)

4294 vizualizari

Affidea-Hiperdia , Focsani, Str. Vrancei nr. 10B(vezi harta)

Despre Dr. Daniela Voinea

Dr. Daniela Voinea este Medic Primar, Neurologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Focsani, Str. Vrancei nr. 10B.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Affidea-Hiperdia

Centrul de Diagnostic Imagistic şi Tratament Affidea Focşani a fost deschis publicului în martie 2009 şi oferă servicii de imagistică medicală de cea mai înaltă calitate pacienţilor din întreaga ţară, fie provenind din randul asiguraţilor sistemului naţional de asigurări de sănătate, fie din mediul privat. 

Centrul oferă servicii medicale în ambulatoriu, în principal pentru pacienţii din judeţul Vrancea şi din zonele şi judeţele învecinate. Centrul Affidea Focsani este situat în vecinatatea Oborului Focşaniului, pe Soseaua Vrancei, nr. 10b. Affidea România investeşte permanent în aducerea pe piaţa medicală românească a celor mai noi echipamente şi tehnologii medicale existente pe plan mondial. Personalul medical Affidea România este pregătit la cele mai înalte standarde internaţionale, iar deviza noastră este dictată de principiul "Calitatea ca standard".

Parerile pacientilor despre Dr. Daniela Voinea

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Corina Lavinia Balascau a acordat 5
★★★★★
21.08.2020
Sunt foarte mulțumită de vizita la doamna doctor Voinea Daniela , a vorbit foarte frumos.

Anonim a acordat 5
★★★★★
05.07.2019
Foarte multumit

Gabrielap Badiul a acordat 5
★★★★★
01.10.2020
Totul a decurs foarte bine. De la primirea în incinta policlinicii si continuând cu examinarea medicala. Doamna doctor Daniela Voinea a confirmat încă o dată calitățile de medic și om. Mulțumesc tuturor !

Ramona Duia a acordat 5
★★★★★
06.01.2020

. Giurcea Relu a acordat 5
★★★★★
04.12.2020
Sunt foarte multumita de consultul doamnei doctor Voinea pe care o apreciez ca profesionalism si empatie fata de bolnav.Cuvintele D-nei doctor( osa iesim noi la liman) imi dau incredere,speranta ptr . boala sotului meu.

Toader Sili a acordat 5
★★★★★
05.06.2020
Nota,10,Suntem foarte mulțumiți.