Dr. Danila Viorel

Dr. Danila Viorel

Medic Primar, Chirurgie generala

★★★★★
(0 rating-uri)

3774 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5(vezi harta)

Despre Dr. Danila Viorel

Dr. Danila Viorel este Medic Primar, Chirurgie generala in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Primar Chirurgie - Urologie - Ortopedie Pediatrica Doctor in Stiinte Medicale Competenta Endoscopie Digestiva Pediatrica si Electroencefalograma (EEG) + Interpretare

Servicii disponibile
Consultatie chirurgie generala 200 lei (programare)
Consultatie ortopedie copii 220 lei (programare)
Consultatie ortopedie pediatrica 220 lei (programare)
Consultatie urologie 180 lei (programare)
Control chirurgie generala 100 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass

Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Danila Viorel

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.