Dr. Danut Perja

Dr. Danut Perja

Medic Specialist, Alta specialitate

★★★★★
(0 rating-uri)

160 vizualizari

Clinica Promed , Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Danut Perja

Dr. Danut Perja este Medic Specialist, Alta specialitate in cadrul Clinica Promed, Brasov, Strada De Mijloc nr. 132, Brasov.
Absolvent al Facultatii de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Iuliu Hatieganu” Cluj-Napoca, Dr. Danut Perja este co-autor al unor lucrari medicale de specialitate:
– Recommendations on rehabilitation after shoulder arthroplasty. Health, Sports & Rehabilitation Medicine. 2020;21(2):104-109.
– Pharmacological pain management in patients with chronic kidney disease. Balneo Research Journal. 2019;10(1):12-16.- Pharmacological pain management in patients with chronic hepatic disease. Balneo Research Journal. 2019;10(2):118-123.
– Stenoza de canal cervical asociata cu hernii de disc lombare la diferite niveluri la o pacienta cunoscuta cu osteoporoza si polialergii medicamentoase. Cazuri clinice. Prezentari de medicala si chirurgie. Volumul IX. Cluj-Napoca: Editura Bioflux; 2019. p. 84-99.


Servicii disponibile
Consultatie reabilitare 140 lei (programare)
Consultatie recuperare medicala 140 lei (programare)

Informatii clinica: Clinica Promed

„Lucrurile nu sunt greu de făcut. Greu este sa te pui în starea de a le face” – Constantin Brâncuși

În cadrul Clinicii Promed Brașov veți găsi o echipă de medici profesioniști, cu experiență solidă, care sunt în permanență la curent cu noutățile în domeniul lor de specializare.

Viziunea clinicii este de a susține fiecare angajat să își atingă potențialul maxim, punând la dispoziție aparatură modernă și inovativă.

De asemenea, încurajăm personalul medical să aibă o atitudine pozitivă, conștientizând cât de importantă este empatia în acest domeniu.

Parerile pacientilor despre Dr. Danut Perja

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.