Dr. Darabont Roxana

Dr. Darabont Roxana

Medic Primar, Cardiologie

★★★★★

7148 vizualizari

Mediclass , BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5 (vezi harta)

Despre Dr. Darabont Roxana

Dr. Darabont Roxana este Medic Primar, Cardiologie in cadrul Mediclass, BUCURESTI, Str. Sf. Elefterie 47 - 49, Sector 5. Medic Primar Medicina Interna si Cardiologie Doctor in Stiinte Medicale Membru in Societatea Europeana de Cardiologie Competente: Ecografie doppler venos si arterial, membre superioare/inferioare Ecocardiografie si doppler vascular Ecografie vascularizatie renala Duplex cervico cerebral

Servicii disponibile
Consultatie cardiologie 300 lei (programare)
Consultatie medicina interna 250 lei (programare)
Control cardiologie(dupa consult) 150 lei (programare)
Control medicina interna(dupa consult) 200 lei (programare)
Ecografie cardiaca 300 lei (programare)
Second opinion cardiologie 250 lei (programare)

Informatii clinica: Mediclass


Centru Medical multidisciplinar de diagnostic si tratament ambulatoriu. MediClass s-a deschis in luna noiembrie 2006, la initiativa Dr. Maria Dana Constantinescu, medic primar de medicina generala, sub Coordonarea Stiintifica a Prof. Dr. Alexandru Oproiu. Ideea acestui centru medical s-a nascut din dorinta de orientare mai atenta SI CATRE OMUL din PACIENT. 

Intr-o lume in care goana dupa eficienta, performanta si profit au deteriorat considerabil calitatea vietii, consecinta inevitabila a devenit marginalizarea uneia dintre laturile fundamentale ale profesiei de medic - si anume viziunea de ansamblu asupra fiintei umane. 

 Actionarii MediClass au creat infrastructura necesara definita in termeni de functionalitate si maxim confort pentru pacienti si medici.Managementul asigura acces, disponibilitate ,maxima confidentialitate, performanta, si rata crescuta de reinnoire a echipamentelor medicale. "Scopul final al medicinei nu este numai sa vindece si sa previna bolile, ci inca sa-i perfectioneze pe oameni si sa-i faca mai fericiti, facandu-i mai buni." Hippocrate

Parerile pacientilor despre Dr. Darabont Roxana

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.