Deia Ilie

Deia Ilie

Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie

★★★★★

1610 vizualizari

CardioKinetic ,Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C (vezi harta)

Despre Deia Ilie

Deia Ilie este Fizioterapeut, Recuperare medicala, fizioterapie in cadrul CardioKinetic, Timisoara, Str. C-tin Rădulescu Motru, nr. 23C. Absolventa a Universitatii de Medicina si Farmacie “Victor Babes” din Timisoara, licentiata in Fiziokinetoterapie (2011-2014), masterand in kinetoprofilaxie si recuperare fizica, instructor Yoga, cu competente si in: Drenaj limfatic si terapia completa de decompresie aplicata in limfedem Recuperarea cardio-vasculara Recuperare ortopedica Tratamentul durerilor de spate

Servicii disponibile

Informatii clinica: CardioKinetic


Incepand din anul 2012 reusim sa oferim pacientilor nostrii o abordare diferita a reabilitarii medicale, prin exercitii active a caror scop este recapatarea functiilor pierdute sau adaptarea pacientilor la noul stil de viata. 

In cadrul sedintelor de reabilitare, fiziokinetoterapeutul este mereu prezent, oferindu-ti suportul si atenția necesare pentru un standard inalt de recuperare. „Sanatatea voastra, prioritatea noastra” descrie cel mai bine misiunea echipei CardioKinetic. Fizioterapeutii CardioKinetic sunt specializati pentru a adapta planul de reabilitare fiecarui pacient, ceea ce presupune o stransa colaborare terapeut-pacient.

Parerile pacientilor despre Deia Ilie

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.