Delia Gioada

Delia Gioada

Kinetoterapeut, Kinetoterapie

★★★★★

264 vizualizari

CRON Phoenix , BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2 (vezi harta)

Despre Delia Gioada

Delia Gioada este Kinetoterapeut, Kinetoterapie in cadrul CRON Phoenix, BUCURESTI, Piata Pache Protopopescu 9, Sector 2.
Kinetoterapeut, terapeut certificat in tehnici osteopate, specializari Terapiile Bobath si Schroth, Kinesiology Taping,  Recuperare neuromotorie
Pasiunea Deliei s-a dezvoltat progresiv, de la dorinta de a-si rezolva propriile probleme ortopedice. Acum, 10 ani mai tarziu a transformat terapia in arta. A absolvit Universitatea Nationala de Educatie Fizica si Sport (UNEFS) in 2011, urmata de un Master in Recuperare si Reeducare neuromotorie in 2013. In prezent, urmeaza cursurile de Medicina chineza si in viitorul apropiat va obtine specializarea ca terapeut in Osteopatie biodinamica.

Servicii disponibile
Consultatie osteopatie 180 lei (programare)

Informatii clinica: CRON Phoenix


CRON – Phoenix este un centru dedicat sanatatii copiilor, specializat in diagnosticarea corecta si tratamentul multidisciplinar ale afectiunilor ortopedice si neuro-motorii la copii cu varste cuprinse intre 0 si 18 ani. Centrul nostru reuneste atat specialisti cu experienta profesionala de peste 20 de ani, care au diagnosticat si urmarit cazuri medicale speciale, cat si aparatura performanta care sprijina activitatea medicala. Echipa noastra abordeaza cazurile multidisciplinar astfel ca un copil cu o afectiune neuro-motorie este examinat medical (ortopedic, pediatric si neurologic) si este evaluat si ghidat spre tratament recuperator de catre specialistii nostri in kinetoterapie.

Parerile pacientilor despre Delia Gioada

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.