Dr. Denisa Georgescu

Dr. Denisa Georgescu

Medic Specialist, Dermatologie

★★★★★
(0 rating-uri)

177 vizualizari

Dr Leventer Centre , BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti(vezi harta)

Despre Dr. Denisa Georgescu

Dr. Denisa Georgescu este Medic Specialist, Dermatologie in cadrul Dr Leventer Centre, BUCURESTI, Str. Monetariei nr. 8, Sector 1, Bucuresti.
Medic specialist dermato-venerologie, absolventă a Facultătii de Medicină Generală a Universitătii de Medicină si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, promotia 2014. Rezidentiat în dermatologie la Spitalul Victor Babes din Bucuresti.
Dr. Denisa Georgescu are 6 ani de experientă profesională si este certificată în Dermatologie Medicală, Dermato-oncologie, Dermatoscopie si mici interventii chirurgicale. Este membră a Societătii Române de Dermatologie si a Societătii Europene de Dermatologie.
“Sunt un medic dedicat, serios si empatic. Am ales dermatologia întrucât este o specialitate vastă, ce beneficiază constant de progrese terapeutice. Mă bucur că fac parte dintr-o echipă profesionistă, energică, dornică să ofere pacientilor cele mai bune solutii de tratament, la standarde internationale”.


Servicii disponibile
Consultatie online Dermatologie 140 lei (programare)

Informatii clinica: Dr Leventer Centre

Dr Leventer Centre a fost înființat ca să răspundă nevoilor persoanelor cu probleme dermatologice, deopotrivă adulți și copii, fiind un adevărat centru de excelență în problemele cutanate. 
Pentru noi, la baza relației medic-pacient se află încrederea, fără de care această relație ar fi pusă sub semnul întrebării. La Dr Leventer Centre pacientul apelează pentru că am dezvoltat servicii de sănătate pentru orice problemă din sfera dermatologiei, fie că ne referim la dermatologie clinică, dermatopatologie, dermato-onclogie sau dermatoestetică.
Specialiștii dermatologi de la Dr Leventer Centre au competențe-cheie, centrate pe nevoile pacientului și pe conceptul de sănătate a pielii, de la prevenție la vindecare. 
 
La Dr Leventer Centre punem accentul pe inovație permanentă în sectorul nostru de activitate, pentru cunoașterea ultimelor proceduri și tendințe în sănătate dermatologică.
 
Am fost primii care au adus în România anumite servicii medicale și ne-am angajat să facem asta și pe viitor. Dr Leventer Centre a fost prima clinică de dermatologie care a avut propriul laborator dedicat exclusiv pielii din țară. Și, pentru că ne bazăm permanent pe colaborarea dintre medici și pe munca strânsă în echipă, am creat o secțiune special destinată Educației Dermatologice, medicilor ambițioși, adică celor care doresc să se perfecționeze constant în domeniu.
Echipa Dr Leventer Centre este curioasă, implicată, dornică de performanță și de cooperare cu resursele științifice și terapeutice actuale, în permanentă căutare de cunoaștere și transfer de expertiză medicală.

Parerile pacientilor despre Dr. Denisa Georgescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.