Dr. Diana Comandasu

Dr. Diana Comandasu

Medic Specialist, Ginecologie

★★★★★
5.00(6 rating-uri)

18029 vizualizari

Primed , BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Diana Comandasu

Dr. Diana Comandasu este Medic Specialist, Ginecologie in cadrul Primed, BUCURESTI, Bulevard Dinicu Golescu nr.10, Sector 1.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Primed


Pentru noi cei de la PriMed sănătatea ta contează. De aceea avem tehnologii noi, echipamente performante, asistență medicală specializată și nu în ultimul rând o echipă de încredere. Încă de la înființare ne-am propus să oferim unui public larg posibilitatea de a accesa servicii medicale de calitate superioară celor oferite de Stat, la costuri 0 pentru pacient sau la prețuri accesibile nivelului mediu de venit din România. Atunci când ne alegi, fii sigur că vei beneficia de investigații complete, profesioniste și la cele mai înalte standarde. Suntem în pas cu tehnologia, astfel că folosim cea mai nouă și performantă aparatură pentru realizarea analizelor, investigațiilor și tratamentelor medicale. Clinica PRIMED îți oferă consultații, investigații, ecografii, analize de laborator, dermatocosmetică.
Pacientul este prioritatea noastră numărul 1, așadar punem mare accent pe comunicarea atentă și permanentă cu acesta, pe obținerea feedback-ului și răspunsul imediat. Clinica noastră este localizată pe Bulevardul Dinicu Golescu nr.10, București.

Parerile pacientilor despre Dr. Diana Comandasu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Anonim a acordat 5
★★★★★
11.01.2024

Anonim a acordat 5
★★★★★
03.04.2023
Doamna doctor Comandașu este răbdătoare, calmă și înțelegătoare.

Georgescu Florentina a acordat 5
★★★★★
03.04.2023
Foarte multumită 5- excelent

STELU?A RO?U a acordat 5
★★★★★
31.10.2022
Excelent.

Argentina Sânga?eanu a acordat 5
★★★★★
11.04.2022
*****

Iolanda Radu a acordat 5
★★★★★
08.11.2021


Alte servicii din specialitatea Ginecologie disponibile in acelasi judet: