Dr. Diana Felicia Coles

Dr. Diana Felicia Coles

Medic Primar, Endocrinologie

★★★★★
5.00(5 rating-uri)

4190 vizualizari

Enayati Medical City , BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti (vezi harta)

Despre Dr. Diana Felicia Coles

Dr. Diana Felicia Coles este Medic Primar, Endocrinologie in cadrul Enayati Medical City, BUCURESTI, Sos. Gh. I.Sisesti 8A, Sector 1, Bucuresti.
Medic primar endocrinologie, medic specialist diabet, nutritie, boli metabolice, cu o experienta indelungata in Institutul de Endocrnologie CI Parhon. 

Dr. Diana-Felicia Coles este medic primar in Endocrinologie si medic specialist in Diabet, nutri?ie, boli metabolice. Are competenta in Ecografie endocrina, Osteodensitometrie. Este membru al Societatii Romane de Endocrinologie, Societatii Romane de Osteoporoza si Boli Musculoscheletale si al Societatii Europene de Endocrinologie.

Servicii disponibile

Informatii clinica: Enayati Medical City


Enayati Medical City este ecosistemul medical care integrează elita furnizorilor de servicii medicale ca să ofere cele mai bune soluții posibile în Romania pentru oncologie integrată și îngrijirea varstnicilor.  În primul rând, Enayati Medical City nu este doar un spital, este primul oraș medical construit după 1989 în România, un complex desfășurat pe o suprafață de 35.000 de metri pătrați. Enayati Medical City îmbină pentru prima oara un centru integrat de oncologie și recuperare (cu toate funcțiile necesare – ambulatoriu, imagistica, radioterapie și medicina nucleara, peste 100 de paturi), și un centru de îngrijire vârstnici cu peste 130 de paturi. Ingrijirea varstnicilor se va face in doua cladiri dispuse pe 8 etaje, pentru diferite grade de nevoi. Acest proiect, ca multe altele izolate pe teritoriul tarii se vrea un exemplu de buna practica ca se poate face si cum se poate face, chiar si pentru stat.

Parerile pacientilor despre Dr. Diana Felicia Coles

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Nicoleta Furdui a acordat 5
★★★★★
12.09.2023
Eu am venit la Enayati Medical City pentru dna Dr. Diana Felicia Coles. ❤️

Mihai Ciobanu a acordat 5
★★★★★
16.03.2023
Doresc sa acord nota 10 !

Cristina Alexandra Vatafu a acordat 5
★★★★★
01.08.2022

Dragos Burlacu a acordat 5
★★★★★
26.07.2022
Perfect.

Georgeta Radulescu a acordat 5
★★★★★
17.05.2021