Dr. Diana-Florentina Dantzer

Medic Primar, Alergologie

★★★★★
(0 rating-uri)

253 vizualizari

Sanamed , Pitesti, Str. Mircea Voda nr. 42 (vezi harta)
Despre Dr. Diana-Florentina Dantzer
Dr. Diana-Florentina Dantzer este Medic Primar, Alergologie in cadrul Sanamed , Pitesti, Str. Mircea Voda nr. 42 . Medic Primar Alergologie si Imunologie Clinica Experienta profesionala de peste 14 ani dobandita in cadrul Spitalului Clinic N. Malaxa, Clinica de Alergologie si Imunologie Clinica, Bucuresti, Centru de referinta in Romania fondat de Prof. Univ. Dr. Jeana Rodica Radu Arii de interes medical: urticaria cronica, imunoterapie, dermatita atopica, alergia alimentara, alergia medicamentoasa, anafilaxie, rinita, rinosinuzita, rinoconjunctivita, astm, intoleranta la histamina Competente medicale: • Consultatii adulti si copii cu varsta peste 3 ani • Executarea procedurilor alergologice in vivo: testare cutanata prick, epicutana, intra dermica, teste la agenti fizici, teste de provocare • Recomandarea si interpretarea testelor diagnostice in vitro • Executarea si interpretarea spirometriei simple si cu bronhodilatator si a determinarii NO in aerul expirat • Indicarea, administrarea si monitorizarea imunoterapiei alergen specifice Membra in societati medicale: • din 1996: Societatea Romana de Alergologie si Imunologie Clinica (SRAIC) • din 1999: Academia Europeana de Alergologie si Imunologie Clinica (EAACI) • din 2005: Organizatia Mondiala de Alergologie (WAO) Din 2008 Biografie publicata in Who’s Who (Enciclopedia Personalitatilor) Romania

Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica
Sanamed este un brand cunoscut pe piata medicala romaneasca, specializat in diagnosticarea si tratarea pacientilor cu diabet zaharat, boli de nutritie si metabolice. Dorind sa venim in intampinarea nevoilor teritoriale ale pacientilor cu diabet zaharat, Sanamed detine in prezent 3 clinici: - Clinica Sanamed Viitorului - Clinica Sanamed Dacia (Centrul Medical Sanatatea Ta) - Clinica Sanamed Pitesti Clinicile deservesc preponderent asigurati CNAS, inclusi in Programul National de Diabet Zaharat, dar si pacienti fara diabet care se adreseaza specialitatilor noastre. 

Toate clinicile noastre ofera servicii dupa cum urmeaza: - Ambulatoriu de specialitate - Spitalizare de zi - Analize de laborator - Investigatii de inalta performanta Clinicile noastre sunt dotate cu aparatura moderna, cum ar fi: - Ecocardiografe Vivid/Samsung - Holtere EKG - Holtere Ta - Electromiograf - Sudoscan - Doppler vascular - Sisteme de monitorizare continua a glicemiei DEXCOM - Sisteme de determinare a bioimpedantei toracice - Videocolposcop - Biomicroscop cu sistem laser - Aplanotonometru - Autorefractometru - Lancemetru - Pompa de insulina.  

Acestea sunt numai cateva din aparatele si dispozitivele medicale folosite de medici pentru diagnosticarea din timp a afectiunilor care, nedepistate la timp pot afecta grav sanatatea pacientilor nostri In prezent in clinicile noastre sunt inregistrati peste 15000 de pacienti cu diabet zaharat si alti peste 3000, pacienti fara diabet, numarul acestora fiind in continua crestere. 

Centrul Medical Sanatatea Ta este o unitate sanitară privata, infiintata in 2003, cu Ambulatoriu de specialitate si Spitalizare de zi in specialitatea Diabet Zaharat. Spitalizarea de zi are scopul de a stabili stadiul evolutiei bolii si a depista precoce complicatiile diabetului zaharat.

Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.