Dr. Diana Florina Surdeanu

Medic Specialist, Nutritie

★★★★★
(0 rating-uri)

75 vizualizari

0 programari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, S.1, Intrarea Murmurului, Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1(vezi harta)

Despre Dr. Diana Florina Surdeanu

Medicul Dr. Diana Florina Surdeanu este Medic Specialist, Nutritie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, S.1, Intrarea Murmurului, Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1. Medicul Diana Florina Surdeanu este Medic Specialist, Nutritie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa

Servicii disponibile

Consiliere nutritionala 150 lei lei (programare)
Consultatie 150 lei lei (programare)
Consultatie apiterapie 150 lei lei (programare)
Consultatie aromaterapie 150 lei lei (programare)
Control apiterapie 90 lei lei (programare)
Control aromaterapie 90 lei lei (programare)
Control fitoterapie 90 lei lei (programare)
Control(max 30 zile dupa consult) 110 lei lei (programare)

Informatii clinica

VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.