Dr. Diana Florina Surdeanu

Dr. Diana Florina Surdeanu

Medic Specialist, Nutritie

★★★★★

14591 vizualizari

Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa , BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1 (vezi harta)

Despre Dr. Diana Florina Surdeanu

Dr. Diana Florina Surdeanu este Medic Specialist, Nutritie in cadrul Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa, BUCURESTI, Intrarea Murmurului Nr. 2-4, Sc. A, Et. 1, Sector 1.


Servicii disponibile
Consiliere nutritionala 150 lei (programare)
Consultatie apiterapie 150 lei (programare)
Consultatie aromaterapie 150 lei (programare)
Consultatie fitoterapie 150 lei (programare)
Consultatie nutritie 150 lei (programare)
Control apiterapie(dupa consult) 90 lei (programare)
Control aromaterapie(dupa consult) 90 lei (programare)
Control fitoterapie(dupa consult) 90 lei (programare)
Control nutritie(dupa consult) 110 lei (programare)

Informatii clinica: Veroniki Life - Clinica de medicina integrativa


VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă a fost înființată din necesitatea de a crea o comunitate medicală accesibilă și apropiată de sufletul pacienților, cu un nucleu de medici profesioniști al căror scop este vindecarea afecțiunilor în profunzime și minim invaziv, cu rezultate pe termen îndelungat. 

Situată în apropierea Parcului Herăstrău, VERONIKI Life - Clinica de Medicină Integrativă îți oferă soluții viabile pentru redobândirea și menținerea stării naturale de bine și a sănătății generale, într-un ambient familial. Dotările tehnice din clinică asigură efectuarea investigațiilor medicale necesare diagnosticării, precum și realizarea tratamentelor la standarde de calitate. Apartenența la grupul Veroniki conferă clinicii stabilitate pe termen lung, prin prisma politicilor generale de organizare și administrare a activităților.

Parerile pacientilor despre Dr. Diana Florina Surdeanu

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.