Dr. Diana Ioana Ionescu

Dr. Diana Ioana Ionescu

Medic Specialist, Neurologie

★★★★★
5,00 (5 rating-uri)

944 vizualizari

RMN Diagnostica , Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov(vezi harta)

Despre Dr. Diana Ioana Ionescu

Dr. Diana Ioana Ionescu este Medic Specialist, Neurologie in cadrul RMN Diagnostica, Brasov, Str. H. Oberth, Nr. 8, Brasov.


Servicii disponibile
Consultatie neurologie 200 lei (programare)
Control neurologie 125 lei (programare)
Referat neurologic 100 lei (programare)

Informatii clinica: RMN Diagnostica

Suntem onorați de vizita dumneavoastră in clinicile noastre de imagistică. Cu o echipă puternică, motivată, cu experienţă în imagistică medicală şi mai ales RMN de peste 30 de ani la nivel european şi de 10 ani în România. RMN Diagnostica, pe lângă serviciile medicale de înaltă calitate oferite în cadrul centrelor medicale, vine în întâmpinarea pacienților cu servicii medicale în contract CAS și în cadrul ambulatorului de specialitate Brașov, Sibiu și Făgăraș.

RMN DIAGNOSTICA se mândrește cu o echipă profesionistă și cu deosebită grijă și înțelegere față de pacienți. Fiecare membru este pregătit în a vă oferi servicii de calitate la standarde înalte, astfel încat vizita dumneavoastră în cabinetul nostru să fie una placută și relaxată.

Cu o experienta vasta in domeniul imagisticii si cu echipe bine pregatite dorim sa acoperim intreaga gama de investigatii din imagistica medicala asa cum se fac in marile centre medicale din tara. Punem la dispoziția pacienților procedee de diagnosticare moderne, fără iradiere, completate de diagnostice oferite de medici cu înaltă specializare.

Parerile pacientilor despre Dr. Diana Ioana Ionescu

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Ioana Tabacaru a acordat 5
★★★★★
16.02.2022
Minunata...Am ramas fara cuvinte. Este o persoana geniala.

Anonim a acordat 5
★★★★★
08.04.2022
Excelent.

Anonim a acordat 5
★★★★★
17.06.2021
Va multumesc din tot sufletul doamna doctor Ionescu.Recomand cu incredere consulatul la doamna doctor care este de un profesionalism desavarsit.

Anonim a acordat 5
★★★★★
04.01.2022

Corina Elena Temelie a acordat 5
★★★★★
10.05.2022