Dr. Diana Ionela Pascal

Medic Specialist, Pneumologie

★★★★★
4,66 (3 rating-uri)

421 vizualizari

19 programari

SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1(vezi harta)
Despre Dr. Diana Ionela Pascal
Medicul Dr. Diana Ionela Pascal este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul SANADOR , BUCURESTI, Str. Buzesti 74, Sector 1. Medicul Diana Ionela Pascal este Medic Specialist, Pneumologie in cadrul SANADOR

Servicii disponibile
Consultatie pneumologie 210 lei (programare)
Control pneumologie 130 lei (programare)

Informatii clinica

SANADOR deține o expertiză de peste 17 ani în piața serviciilor medicale private din România, numărând în prezent clinici, laboratoare, cel mai mare spital clinic privat (cu compartiment de primiri urgențe adulți și copii, flotă proprie de ambulanțe, 18 linii de gardă permanente), precum și cel mai mare centru oncologic din sectorul medical privat. Cu o dezvoltare continuă, SANADOR are în prezent peste 1600 de angajati și peste 1500 de medici colaboratori.

Ne-am asumat misiunea de a îmbunătăți calitatea vieții pacienților noștri, oferindu-le acces la cele mai bune servicii și tehnologii medicale și la suportul unei echipe de medici dedicați și de un înalt profesionalism.

Ne dorim ca Sanador să devină prima opțiune în materie de servicii medicale și să stabilim un nou standard pentru tot ceea ce înseamnă grija pentru pacient, respectul, compasiunea și profesionalismul.Parerile pacientilor
Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Rodica Preda a acordat 4
★★★★★
11.11.2019
5☆ medic, Serviciul inregistrare pacienti nefunctional 30min

Anonim a acordat 5
★★★★★
14.12.2019
Profesionista si un om cald. Buna psiholoaga. Un intelectual.

cernat constanta mariana a acordat 5
★★★★★
15.11.2019