Dr. Diana Ivanov

Dr. Diana Ivanov

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
(0 rating-uri)

3260 vizualizari

Stefarimed , BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3(vezi harta)

Despre Dr. Diana Ivanov

Dr. Diana Ivanov este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Stefarimed, BUCURESTI, Splaiul Unirii 233, Et.2, Sector 3.


Servicii disponibile

Momentant acest doctor nu are servicii disponibile in sistem!


Informatii clinica: Stefarimed

Clinica a fost infiintata din dorinta de a se adresa pacientilor cu patologie cardiovasculara – diagnostic si tratament, avand ca specialitati cardiologie si chirurgie vasculara. In cadrul clinicii, se efectueaza consultatii de specialitate si investigatii neinvazive – EKG, ecografie cardiaca, ecografie Doppler carotide, Doppler pentru membre inferioare si superioare pentru pacientii dializati sau cu varice/tromboze. 

 Fiind în permanenţă dezvoltare şi inovare, căutam să venim în întâmpinarea pacienţilor noştri adăugând servicii de ultima generaţie portofoliului nostru. Astfel, centrul de diagnostic şi tratament cardiologic si oftalmologic STEFARIMED vă oferă următoarele servicii: - cardiologie - chirurgie vasculara - ecografie DOPPLER - prescripţii ochelari; - adaptări lentile de contact moi şi dure; - centru de diagnostic ocular (CDO)

Parerile pacientilor despre Dr. Diana Ivanov

Pentru a adauga un review, trebuie sa va faceti o programare la acest medic si ulterior veti primi o solicitare de adaugare review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.