Dr. Diana Lidia Sintamarian

Dr. Diana Lidia Sintamarian

Medic Specialist, Cardiologie

★★★★★
5.00(2 rating-uri)

4480 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Cluj-Napoca, Str. Ilie Măcelaru 28, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Diana Lidia Sintamarian

Dr. Diana Lidia Sintamarian este Medic Specialist, Cardiologie in cadrul Affidea-Hiperdia, Cluj-Napoca, Str. Ilie Măcelaru 28, Cluj.


Servicii disponibile

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Medsan este un proiect de suflet, dezvoltat din dorinta de a oferi servicii medicale la standarde profesionale inalte, de catre o echipa de medici cu experienta si un personal medical caruia ii este mereu insuflat respectul fata de pacient.

Am pornit la drum in 2004 cu dorinta de a acoperi o nevoie existenta la acel moment pe piata, in contextul in care mediul economic aflat intr-o continua dezvoltare solicita servicii de medicina muncii, analize de laborator si cateva specialitati clinice asociate.

Astazi, cele 34 de specialitati medicale ofera echipei alcatuite din 60 de cadre medicale, posibilitatea acordarii unei game mult mai variate si complexe de investigatii, la tarife accesibile si oneste, pastrand in acelasi timp transparenta, promptitudinea si calitatea actului medical.

Misiunea Affidea-Medsan este de a asigura pacienților sai cele mai avansate și precise investigații diagnostice, tratamente de înaltă calitate realizate cu pasiune și o experiență remarcabilă.

Grupul Affidea furnizează servicii medicale prin cele peste 280 de centre de diagnostic imagistic de înaltă performanţă, laboratoare de analize medicale şi centre de tratament al cancerului, folosind tehnologii medicale de ultimă generaţie la nivel mondial.

Medicul Dr. Diana Lidia Sintamarian este disponibil si in urmatoarele locatii:


Hiperdia Cluj
Adresa: Strada Republicii 105A, Cluj


Parerile pacientilor despre Dr. Diana Lidia Sintamarian

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Maria Cornoiu a acordat 5
★★★★★
15.05.2024
Apreciez serviciul medical al d-nei dr. Sintamrian, ca fiind unul profesionist. Cu mulțumiri!

Anonim a acordat 5
★★★★★
26.06.2023