Dr. Diana  Modoi

Dr. Diana Modoi

Medic Primar, Ecografie

★★★★★
5.00(4 rating-uri)

22577 vizualizari

Affidea-Hiperdia ,Cluj-Napoca, Str. Cireşilor nr. 15C, Cluj (vezi harta)

Despre Dr. Diana Modoi

Dr. Diana Modoi este Medic Primar, Ecografie in cadrul Affidea-Hiperdia, Cluj-Napoca, Str. Cireşilor nr. 15C, Cluj.


Servicii disponibile
Ecografie abdomen complet 300 lei (programare)
Ecografie mamara bilaterala 475 lei (programare)
Ecografie mamara unilaterala 500 lei (programare)
Ecografie parti moi 275 lei (programare)
Mamografie san bilateral 450 lei (programare)
Mamografie san unilateral 250 lei (programare)

Informatii clinica: Affidea-Hiperdia


Affidea Cluj a luat fiinţă în anul 2005 şi a funcţionat ca centru de teleradiologie. Actualul centru de radiologie şi imagistică medicală a devenit funcţional în luna iunie 2007, fiind cunoscut sub numele de Scandia Imagistica Cluj. Începând cu luna iunie 2015, Scandia Imagistică Cluj și-a schimbat numele în Affidea, în cadrul unui proces global de rebranding la nivelul Grupului Affidea din care face parte, decizia de schimbare a numelui venind ca urmare a dorinței la nivelul Grupului de a construi un brand global, cu o identitate puternică în Europa, în deplin acord cu valorile companiei. 

 Affidea Cluj are în dotare aparatură digitală de înaltă performanţă ce oferă posibilitatea unor examinări radiologice medicale de cea mai înaltă acurateţe. Examinările sunt realizate cu aparatură medicală şi radiologică de ultimă generaţie: RMN Signa Excite HD General Electric - 1,5 TESLA, CT Optima 660 - 128 slice, Sistem de radiografie digitală Definium 6000 General Electric, Sistem de mamografie digitală Selenia Hologic Ecograf Logiq S8 General electric Osteodensitometrul (Dexa) Lunar Prodigy Pro General electric. 

Întreg sistemul de investigaţii este integrat cu serverele PACS şi Teleradiologie locale care, la rândul lor, sunt interconectate cu sistemul naţional Affidea Romania, şi sunt deservite de un sistem informatic de performaţă, modern, pentru evidenţa pacienţilor - RIS. Personalul ce deserveşte pacienţii centrului medical Affidea Cluj dispune de competenţe extinse şi înaltă experienţă profesională ca urmare a pregătirii şi perfecţionării permanente în ţară şi străinătate. La această oră, echipa Affidea Cluj este compusă din 9 medici radiologi, 2 medici de urgenţă, 7 tehnicieni radiologi, 1 fizician şi personal administrativ. 

Împreună, echipa Affidea Cluj oferă certitudinea unei activităţi medicale performante, la aceasta contribuind legatura permanentă cu centrele Affidea Romania şi Affidea Internaţional din Europa, dar şi participarea personalului medical la congrese interne şi internaţionale, precum şi numeroasele training-uri de specialitate. Affidea Cluj este în relaţii contractuale cu Casele de Asigurari de Sanatate: Cluj, Sălaj şi Casa O.P.S.N.A.J. Preocuparea pentru calitate este confirmată şi de implementarea sistemului de management al calităţii acreditată din decembrie 2007, precum şi a sistemului de certificare ISO 9001:2008.

Parerile pacientilor despre Dr. Diana Modoi

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Ofelia Moraru a acordat 5
★★★★★
15.09.2022
Personal amabil, experienta foarte plăcută. Voi reveni cu incredere.

Topan Alina a acordat 5
★★★★★
05.05.2022

Andrea Vincze a acordat 5
★★★★★
21.04.2022
Personalul de la receptie este foarte bine pregatit. Doamna doctor a fost foarte profesionista, draguta si m-a facut da ma simt confortabila.

Ana Torsan a acordat 5
★★★★★
19.08.2021
Foarte multumita! Doamna doctor a dat dovada de foarte multa rabdare. Explica in detaliu pe intelesul pacientului.