Diana Rauliuc

Diana Rauliuc

Doctor, Stomatologie

★★★★★

597 vizualizari

Migali Dental Clinic ,Iasi, Sos. Pacurari, Nr. 2B, Iasi (vezi harta)

Despre Diana Rauliuc

Diana Rauliuc este Doctor, Stomatologie in cadrul Migali Dental Clinic, Iasi, Sos. Pacurari, Nr. 2B, Iasi. “Iubesc ceea ce fac, iar asta se vede pe zambetul pacientilor mei” Specializare: Universitatea de Medicina si Farmacie “GRIGORE T. POPA” Iasi Facultatea de Medicina Dentara “Amprenta digitala in practica dentara moderna” – conf. Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna“Noutati teoretice si practice in reabilitarea parodontala din contextul bolilor sistemice”– lector Prof. Univ. Dr. Silvia Mirtu“Aplicatii digitale in igiena oro- dentara”–lector Prof. Univ. Dr. Ioan Danila Congresul International al Asociatiei Dentare Romane pentru educatie – “Teorie versus practica in stiintele medicale” Workshop “Aplicatiile laserului in stomatologia moderna” – Dr. Beatrice Pop Congresului Interna?ional de Medicină Dentară pentru Studen?i ?i Tineri Medici STOMis Congresul International al Asociatiei Dentare Romane pentru educatie – “Tehnici si tehnologii de varf in Medicina dentara” Participarea activa la derularea activitatilor de consiliere profesionala si stagii practice desfasurate in cadrul proiectului “Consiliere profesionala pentru studentii in medicina si program integrat de practica in domeniul Medicinei generale si dentare” – manager proiect Prof. Univ. Dr. Norina Consuela Forna Curs teoretic si practic: “Urgente medicale in cabinetul dentar”Lucrare de licenta: “Principii ergonomice in prevenirea afectiunilor musculoscheletale de la nivelul coloanei cervicale”

Servicii disponibile
Consultatie stomatolgie 70 lei (programare)

Informatii clinica: Migali Dental Clinic


Migali Dental Clinic a fost infiintata din dorinta de a introduce pe piata romaneasca conceptul de pain-free dentistry. It’s pain-free! reprezinta o promisiune asumata ce are ca sustinere un sistem complex de ingrijire a pacientului. Astfel, Migali Dental Clinic a creat programul TenderCare, unic in Iasi, pentru intreaga familie, program prin care toate resursele (tehnologice, practice, didactice, umane, financiare) sunt exploatate in scopul inlaturarii fricii si diminuarii, pana la disparitie, a durerii din cadrul proceselor de tratament dentar. Aplicam aceste principii in toata gama noastra de servicii si le regasim cu precadere in implantul dentar, in tratarea cariilor, in stomatologia pentru copii. Perfectionismul Migali este definit prin minutiozitatea, delicatetea, rabdarea si experienta oamenilor valorosi ce formeaza echipa. Comunicarea cu pacientul este unul dintre punctele forte. Un pacient informat si educat intelege procesele si etapele necesare (de exemplu in implantul dentar sau ortodontie cand tratamentul presupune mai multi pasi si un termen indelungat). Intelegerea ajuta pacientul sa se simta in siguranta si se va simti in siguranta. Totul este mai usor atunci cand stii. Toate aceste valori sunt sustinute de preocuparea continua pentru actualizarea echipamentelor existente si achizitionarea de tehnologie si materiale de ultima generatie. Prin acestea Clinica Migali din Iasi garanteaza pacientului rezultatul promis: un implant dentar impecabil, o protetica naturala si usor de integrat, o dantura normal si frumos aliniata in concluzie un zambet desavarsit fara grija si suferinta. Stomatologie copii! Aparatura si tehnologii nedureroase – fara freza!

Parerile pacientilor despre Diana Rauliuc

Pentru a adauga un review, trebuie aveti programare activa la acest medic. Doar dupa efectuarea serviciului medical veti primi o solicitare pentru a lasa un review.

Momentan nu exista pareri adaugate pentru acest medic.